VM 2013 Serbia

Jakob Vestergaard: Norge vinner ikke VM

Jakob Vestergaard: Norge vinner ikke VM

Når de norske håndballjentene går på banen for å møte Spania lørdag er det igjen som en av favorittene til å gå helt til topps i VM ifølge de fleste ekspertene. Danske Jakob Vestergaard er derimot ikke enig med de fleste og har ikke Norge blant sine topp 4. Der har han derimot sitt eget Danmark, sammen med Montenegro, Serbia og Danmark, og skulle vi gjort en vurdering av Vestergaards vurdering så ville vi vel kommet frem til at han gjør dette for å provosere eller rett og slett har mistet grepet.

Selv om han har et poeng med at Norge har mistet et par rutinerte i midtforsvaret så tror vi at både Isabel Blanco og Mari Molid vil rydde unna på godt norsk vis i dette VM.

Vi så allerede under Møbelringen Cup at det begynte å gå seg til i forsvaret og vi tror at det vil bli bedre utover i VM, spørsmålet er selvfølgelig om det blir godt nok til gull.

En ting Jakob Vestergaard tydeligvis glemmer er at håndballjentene har tradisjon for å være best på alle områder, og det er de små detaljene som gjør at Norge gang på gang tar medalje i mesterskap.

For når man driver med idrett på topplan er det de små detaljene som utgjør forskjellen på det å bli aller best. Og, det handler om å være best på alle områder. Alt fra treningsmetoder, taktikk, teknikk, hva en putter i kroppen av mat og drikke, hvordan man behandler de rundt seg og hvordan man forbereder seg mentalt til kamp.

Under VM, som alle andre mesterskap, har håndballjentene med seg et stort team som støtter de opp under mesterskapet og tilrettelegger for jentene slik at de skal kunne prestere på topp gjennom hele mesterskapet som er på nesten tre uker.

Alle presseforespørsler blir håndtert gjennom en presseansvarlig så jentene selv kan bli skjermet fra det store presset og interessen som er rundt håndballjentene i desember. Et medisinsk team passer på at alle er friske og raske til enhver tid, og ikke minst tar til seg både nok og riktig mat og drikke.

VM er mest fokus, trening, soving og resultater som teller for det norske laget.

Før VM er det imidlertid mer morsomme oppgaver for noen av jentene. Da handler det om å spille inn reklame og promovideoer. Dette er begynt å bli rutine for noen av jentene og vi tar en sniktitt på hva du kan vente deg under VM.

I tillegg til å spille inn promovideoen til TV2 er det sponsorer som skal ha sitt.

En av håndballjentenes viktigste sponsorer er Tine med sitt produkt YT. De har vært med jentene en stund og har i år igjen spilt inn en ny ny serie med reklamevideoer som vil bli sett i pausene på håndballkampene om du sitter og ser dem på TV.

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VM 2013 Serbia
@http://www.twitter.com/BjornKenneth

Bjørn Kenneth Muggerud, CEO of Goldfish Media, chief editor for timeoutmag.com, handballreferee & handballcoach since 1990.

More in VM 2013 Serbia

Game Over for Norge

Bjørn Kenneth MuggerudDecember 18, 2013

Håndballjentene vant gruppespillet

Bjørn Kenneth MuggerudDecember 13, 2013

Håndballjentene løp fra Angola

Bjørn Kenneth MuggerudDecember 12, 2013

Mari Molid: Gøy å få mere ansvar

Bjørn Kenneth MuggerudDecember 12, 2013

Tålmodighetsprøven mot Paraguay endte med storseier til håndballjentene

Bjørn Kenneth MuggerudDecember 10, 2013

Ida Alstad: Hvis alle er skjerpa kan hva som helst skje

Bjørn Kenneth MuggerudDecember 10, 2013