Uncategorized

VM starter med “gruppefinale” mot Spania

VM starter med “gruppefinale” mot Spania

Første kampdag i VM og det er kanskje en av de største utfordringene som står på motsatt banehalvdel når Norges yndlinger, håndballjentene, kaster igang håndball-vm for egen del.
Spania spås av mange til å være en av favorittene til vm-medalje sammen med Norge. Og, kommer sannsynligvis til å være den som skal kjempe om førsteplassen i gruppe C med Norge.

Spania har et fryktet og uvant forsvar for de norske jentene med sitt offensive forsvarsspill. Og, de har Barbosa som er i knallform, noe hun har vist både i sin klubb Thüringer og på landslaget i oppkjøringen til VM. Spanjolene vant oppkjøringsturneringen i Danmark samme helg som håndballjentene spilte Møbelringen Cup.

Skal Norge lykkes med å ta poeng fra Spania, noe som fort kan vise seg å være gruppefinalen, selv om det er første kamp, skal de sette et godt forsvar og sette fart fremover. Og, ifølge landslagssjefen, Thorir Hergeirsson, skulle det ikke være mangel på raketter i laget.

Men, skal Norge lykkes med sitt kontraspill og våre hurtige kantspillere skal midtforsvaret sitte godt. Og, det er her utfordringen til Norge ligger. Mot Spania vil vi få svaret på om vi har et midtforsvar som er godt nok samkjørt til å ta seg frem til medaljeplass under VM.

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Uncategorized
@http://www.twitter.com/BjornKenneth

Bjørn Kenneth Muggerud, CEO of Goldfish Media, chief editor for timeoutmag.com, handballreferee & handballcoach since 1990.

More in Uncategorized

Vipers with victory against Győr

Ibolya SzekeresFebruary 19, 2022

DELO EHF FINAL4 : Vipers Kristiansand

Ibolya SzekeresMay 28, 2021

The Enviable Success of FC Barcelona Handball

Bjørn Kenneth MuggerudApril 3, 2021

Buducnost win against FTC, Brest defeats Esbjerg away

Ibolya SzekeresMarch 7, 2021

Győr beats Bietigheim after handball-show

Ibolya SzekeresMarch 7, 2021
Dragab Gajic, Slovenia

Group H: Belarus and Russia shared points, Slovenia leads the group

Ibolya SzekeresJanuary 14, 2021