Champions League @nb

Hvem vinner kvinnenes første Final 4

Hvem vinner kvinnenes første Final 4

Førstkommende helg er det duket for Final 4 for kvinner i Champions League. Arrangementet er lagt til den ungarske hovedstaden Budapest. Ungarerne er kjent for å skape god stemning i håndballhallene rundt om, og det blir nok ikke noe unntak i løpet av denne helgen heller når blant annet ungarske Györ ETO Audi er en av deltakerne.
Og, skal vi tro ekspertene og bookmakerne, så er Györ den store favoritten når de møter danske FC Midtjylland i semifinalen lørdag 3.mai. Bettingselskapet Unibet har satt oddsen på 1.12 til Györ og hele 8.25 på danskene. Noe som tilsvarer at det skal være en sensasjon om danske FC Midtjylland klarer å ta en seier mot det ungarske laget.

Det ungarske laget har som kjent et par norske nøkkelspillere, Heidi Løke og Katrine Lunde, som også er med på å sette sitt preg på ungarske favorittene. Både Løke og Lunde har før vunnet Champions League med Györ, tilbake i 2013 hvor de beseiret Larvik HK.

I den andre semifinalen er det Vardar Skopje og Buducost som skal kjempe om den andre finaleplassen i det første Final 4 arrangementet på kvinnesiden.

Det forventes mange tilreisende fra alle fire deltakende lags supportere og høy stemning på tribunene.

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Champions League @nb
@http://www.twitter.com/BjornKenneth

Bjørn Kenneth Muggerud, CEO of Goldfish Media, chief editor for timeoutmag.com, handballreferee & handballcoach since 1990.

More in Champions League @nb

Brest, Rostov and CSM Bucuresti with victories, Esbjerg take a point from Budapest

Ibolya SzekeresOctober 19, 2021

DELO Women Champions League – results in Group B

Ibolya SzekeresJanuary 9, 2021